Geen categorie

SUCCESVOL VERHUURD!

Westfields 2 van de 3 warehouses verhuurd. Totaal 88.000m².

Op het logistieke bedrijventerrein Westfields te Oirschot zijn wij een paar jaar geleden de mede-initiator geweest van de ontwikkeling van dit terrein met als start de verkoop aan en vestiging van de DPD Parcel Service met een gloednieuw en geavanceerd depot op een perceel van circa 12 hectare. Deze nieuwbouw is inmiddels gerealiseerd en medio 2019 volledig operationeel geworden.

De locatie ligt aan de rand, ten noordwesten, van Eindhoven, direct aan de A58 en nabij het kruispunt met de A2. Daardoor heeft de locatie tevens een snelle aansluiting op de A67 en op de A50. Daarnaast is er sprake van een nieuwe ontsluiting in uitvoering: ‘Wegenstructuur Brainport Park/ Challengeweg’, die de locatie extra goed gaat ontsluiten inclusief nieuwe directe verbindingen tussen bedrijventerrein Westfields Logistics, het aangrenzend gelegen Eindhoven Airport, de nabij gesitueerde Brainport Industries Campus en het – via een tunnel onder de A2 door – logistieke bedrijventerrein GDC Acht.

Parallel aan deze ontwikkeling en nieuwbouw is aan de zuidelijke zijde van het bedrijventerrein op circa 15 hectare grond een nieuw warehouse ontwikkeld en gerealiseerd door Westfields Logistics Development, een ontwikkelingscombinatie van SDK Vastgoed B.V. uit Eindhoven (een Volker Wessels dochter) en MG Real Estate uit België. Deze ontwikkeling beslaat circa 90.000m² warehouse plus aanvullend kantoren en mezzaninevloeren. Het complex is opgedeeld in 3 units van circa gelijke grootte.

Ook bij deze ontwikkeling zijn wij vanaf de beginfase betrokken geweest, met de aankoop van de gronden, de planvorming en zijn wij vervolgens tevens ingeschakeld voor de verhuur. Het gebouw is in 2020 opgeleverd en inmiddels zijn 2 van de 3 warehouses verhuurd, te weten aan de logistieke dienstverleners Rhenus Contract Logistics en warehouse 2 aan XPO Supply Chain Netherlands. Er lopen gesprekken met meerdere kandidaten voor het laatste warehouse.

 

ZOEKVRAAG ESSINK BOWLING

Namens Essink uit Eindhoven zijn wij op zoek naar een locatie binnen groot Eindhoven en ’s-Hertogenbosch ten...