ZAKELIJK VASTGOED HUREN? VSR MAKELAARS IS UW VASTGOEDPARTNER

Zakelijk vastgoed huren

Wilt u zakelijk vastgoed huren, dan wegen de huurvoorwaarden minstens zo zwaar als de huurprijs. U kiest immers voor een lange termijn relatie met de verhuurder. Wij gebruiken onze kennis om te onderhandelen over een zo gunstig mogelijke huurprijs en huurperiode voor u. We kennen de incentives zoals huurvrije periodes, tegemoetkoming in de inrichting of coulance omdat u nog een lopend huurcontract heeft. Zo verdient u de investering in een zakelijk vastgoed makelaar van VSR direct terug én profiteert u van optimale huurvoorwaarden in de toekomst.

 

Bedrijfsonroerend goed huren

De huur van een bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand is een belangrijke beslissing. Uw organisatie is uniek en zo ook uw huisvestingseisen. Daarom moet uw bedrijfsonroerend goed perfect passen. Nu en in de toekomst. Onze aankoopmakelaars staan met twee benen in de Eindhovense vastgoedmarkt. Zij weten exact welk bedrijfsonroerend goed op de markt komt voor verhuur.

 

Bedrijfshuisvesting huren

Locatie is bepalend voor onze zoektocht naar bedrijfsvesting voor uw organisatie. Zoekt u een kantoor, magazijn, een winkelruimte of een productiehal met kantoorruimte? Kiest u voor een bedrijfspand op een drukbezocht industrieterrein dat grenst aan belangrijke verkeersaders of is een rustige locatie juist wenselijk? De unieke combinatie van type bedrijfshuisvesting en locatie vraagt om een maatwerk zoektocht op de lokale, regionale, landelijke en internationale markt van potentieel verhuuraanbod van bedrijfshuisvesting.

 

Bedrijfsmakelaar voor aanhuur van zakelijk vastgoed

De bedrijfsmakelaars van VSR denken met u mee, bijvoorbeeld over logistieke criteria en huurvoorwaarden. Samen bezoeken we de short list van zakelijk vastgoed dat voldoet aan onze screening. We geven een degelijk advies, kijken minutieus naar de kleine lettertjes en voeren onderhandelingen in uw belang. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de aanhuur van zakelijk vastgoed. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.