ZAKELIJK VASTGOED KOPEN? VSR MAKELAARS IS UW VASTGOEDPARTNER

Zakelijk vastgoed kopen

De koop van een bedrijfspand, industriegrond, kantoorpand of winkelpand is een belangrijke beslissing. Of u nu zelf de eindgebruiker wordt of zakelijk vastgoed koopt als belegging: Onze aankoopmakelaars staan met twee benen in de Eindhovense vastgoedmarkt. Zij weten vaak vroegtijdig welk zakelijk vastgoed op de markt komt voor koop of verkoop. Zodat wij u verrassen met het nieuwste aanbod, nog voor het brede publiek dat weet.

Bedrijfsonroerend goed kopen

Iedere organisatie is uniek, zo ook uw huisvestingseisen. Daarom moet uw bedrijfsonroerend goed perfect passen. Nu en in de toekomst. De makelaars van VSR denken met u mee over een programma van eisen voor de aankoop van zakelijk vastgoed. U ontvangt een short list van bedrijfsonroerend goed dat voldoet aan onze screening, we geven advies over de marktwaarde en logistieke waarde, kijken minutieus naar de kleine lettertjes en voeren onderhandelingen in uw belang. Zodat u verzekerd bent van een waardevolle investering.

Bedrijfshuisvesting te koop

In de regio Eindhoven vraagt de aankoop van bedrijfshuisvesting een bredere aanpak. De ontwikkelingen in onze regio gaan razendsnel en dankzij onze Eindhovense roots weten we welke locaties positief én negatief veranderen. Daarnaast vraagt de klimaatwetgeving om een scherpe blik op bestaand vastgoed. Met onze juridische, bouwkundige én logistieke kennis kunnen we nieuwe mogelijkheden door renovatie of herbestemming prima in kaart brengen.

Bedrijfsmakelaar voor aankoop van bedrijfshuisvesting

De meeste kopers van zakelijk vastgoed leggen de koop van hun bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand of industriegrond graag in handen van een goede vastgoedmakelaar. Als zakelijk vastgoedmakelaar zijn we een beetje eigenzinnig. Zo zien we kansen die anderen laten liggen.

Bent u benieuwd hoe de VSR bedrijfsmakelaars uw wensen met betrekking tot de aankoop van bedrijfshuisvesting vertaalt naar een verrassend aanbod? Maak een (gratis) afspraak.

 

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.