UW PARTNER VOOR ZAKELIJK VASTGOED

Wij begrijpen dat zakelijk vastgoed perfect moet passen. Nu en in de toekomst. Voordat we op zoek gaan naar de juiste match, willen we weten wat er speelt. We luisteren, zijn vindingrijk en een tikkeltje eigenzinnig. Wat is het verhaal achter uw bedrijfspand? Wat zijn uw wensen en toekomstplannen? En omdat we zelf ondernemer zijn, zetten we altijd een stap extra.

Alleen als je betrokken bent, behaal je de grootste successen.” Jules van Stekelenburg

FAMILIEBEDRIJF MET EINDHOVENSE ROOTS

Onze liefde voor zakelijk vastgoed staat voorop. Dankzij ons netwerk, onze ervaring en knowhow behalen we het hoogste rendement voor ondernemers. Als familiebedrijf is VSR sterk in het werk voor andere familiebedrijven. Wij weten wat écht belangrijk is, want normen en waarden gaan van generatie op generatie.

“Juist omdat wij de dynamiek van een familiebedrijf kennen, is het begeleiden van andere familiebedrijven één van onze specialismen.” Leroy van Stekelenburg

UW BEDRIJFSMAKELAAR IN DE REGIO EINDHOVEN

De bedrijfsmakelaar van VSR kent de kneepjes van het vak. De wereld van het zakelijk vastgoed heeft voor hem geen geheimen. We delen onze rijke ervaring met nieuwe generaties. Zo blijven wij toonaangevend als makelaar voor bedrijfs onroerend goed (BOG) in Eindhoven. Ervaren én toekomstgericht.

“Ik ben er trots op wat er allemaal in Eindhoven gebeurt. Het is interessant om een omgeving te zien shiften door de komst van nieuwe gebouwen. Dat heeft weer gevolgen voor (her)ontwikkeling van verouderde gebouwen.” Ted Rooijakkers

DE VASTGOED WERELD

De wereld van zakelijk vastgoed kan complex zijn en wordt vaak gedreven door cijfers en kosten. Tegelijkertijd gaat het om emoties en je wel of niet ergens thuis voelen. VSR begrijpt dat. En juist daarom blinken wij uit in het waarmaken van uw wensen voor zakelijk vastgoed. Van advies bij herhuisvesting, nieuwbouw, herbouw en aanbesteding tot vastgoedbeleggingen en taxaties. Ontdek VSR makelaars, VSR vastgoed advies, VSR vastgoed taxaties en VSR capital.

“Die vier afzonderlijke pijlers van VSR verdienen hun eigen visie en eigen benadering. We laten daarmee duidelijk zien wat we doen.” Brent van Stekelenburg

ONZE MAKELAARS

L.P.T. (LEROY) VAN STEKELENBURG

Partner/Vastgoedadviseur
 06 269 023 04
 l.vanstekelenburg@vsrmakelaars.nl
 linkedin

T.A.J.J. (TED) ROOIJAKKERS RM RT

Nieuwbouw Specialist
 06 534 549 92
 t.rooijakkers@vsrvastgoedadvies.nl
 linkedin

J.C.A. (JULES) VAN STEKELENBURG

Algemeen Directeur VSR Groep
 06 534 549 91
 j.vanstekelenburg@vsrmakelaars.nl
 linkedin

B.H.A. (BRENT) VAN STEKELENBURG

Vastgoedadviseur
 06 162 615 18
 b.vanstekelenburg@vsrmakelaars.nl
 linkedin

VSR VASTGOED TAXATIES

De zakelijke vastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Onder de hoede van een onafhankelijke register taxateur staat VSR Taxaties in directe verbinding met de vastgoedwereld. Wij bewegen mee met de kleinste veranderingen op de vastgoedmarkt. Dat is onze toegevoegde waarde als het gaat om taxatie van uw bedrijfspand.

“Wij hebben alle expertise in huis om een daadkrachtige vastgoedpartner te zijn.” Maarten van der Horst

VSR GROEP

De wereld van zakelijk vastgoed kan complex zijn en wordt vaak gedreven door cijfers en kosten. Tegelijkertijd gaat het om emoties en je wel of niet ergens thuis voelen. VSR begrijpt dat. Wij hebben alle expertises in huis om een daadkrachtige vastgoedpartner te zijn. Van advies bij herhuisvesting, nieuwbouw, herbouw en aanbesteding tot vastgoedbeleggingen en taxaties. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit en wij doen niets zonder dat we onze klanten echt kennen. Alleen dan kunnen wij pro-actief ons werk doen en laten zien waar we goed in zijn; de wensen van onze klanten waarmaken en successen behalen.

Logo_VSR_Groep_wit