BEDRIJFSPANDEN VERHUUR | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Bedrijfspand verhuren

Als u uw bedrijfspand wilt verhuren, kiest u vaak liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit. U gaat een langdurige huurovereenkomst aan en bent gebaat bij een goede huurder die zich verantwoordelijk voelt voor uw bedrijfspand. De bedrijfsmakelaars van VSR zijn diepgeworteld in Eindhoven en directe omgeving. Zij zijn geboren en getogen in de regio, hebben een groot netwerk en weten hoe u uw bedrijfspand het beste presenteert voor verhuur.

Verhuur bedrijfspand

Doelgroep en locatie zijn bepalend bij onze zoektocht naar huurders voor uw bedrijfspand of bedrijfspanden. Het type huurder moet immers passen bij het type bedrijfspand. Heeft u een magazijn, een productieruimte of een hal met kantoorruimte? En staat het bedrijfspand op een drukbezocht industrieterrein dat grenst aan belangrijke verkeersaders of ligt het tegen een woonwijk? De unieke combinatie van type bedrijfspand en locatie vraagt om een maatwerk benadering van de lokale, regionale, landelijke en internationale markt van potentiele huurders.

VSR bedrijfsmakelaars

De bedrijfsmakelaars van VSR helpen u graag bij de juiste match met een huurder voor uw bedrijfspand. Wij bewegen mee met de kleinste veranderingen op de zakelijke vastgoedmarkt en zijn uitstekend op de hoogte van de vraag en eventueel concurrerende aanbod. Zo zorgen we ervoor dat we uw bedrijfspand sneller verhuren tegen betere condities.

De makelaar voor verhuur van uw bedrijfspand

Naast een advies over de huurprijs en promotionele activiteiten, denken we proactief mee over de huurvoorwaarden en voeren de onderhandeling met potentiele huurders. Huurders die vooraf uitgebreid gescreend zijn op solvabiliteit en goed huurderschap. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.