KANTOORPAND VERHUUR | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Kantoor verhuren

Als u uw kantoorpand wilt verhuren, helpen de bedrijfsmakelaars van VSR u bij de juiste match met een huurder. Dankzij een groot regionaal netwerk, zijn we uitstekend op de hoogte van de vraag en eventueel concurrerende aanbod. Door uw kantoorpand aan de juiste doelgroep te presenteren, zorgen we ervoor dat u sneller kunt verhuren tegen betere condities.

Verhuur kantoorpand

Voor u staat een zorgeloze verhuur van uw kantoor voorop. Daarom kiezen wij voor maatwerk. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte huurder voor uw kantoorpand houden we rekening met uw wensen én de wensen van potentiële huurders. Zo anticiperen we op eventuele risico’s en voorkomen problemen achteraf. Daarnaast wordt elke huurder door ons uitgebreid gescreend op solvabiliteit en goed huurderschap.

Uw kantoor verhuren?

De bedrijfsmakelaar van VSR geeft advies over de huurvoorwaarden zoals een marktconforme huurprijs en eventuele (verduurzamings)acties die u kunt nemen om de verhuurbaarheid van uw kantoorpand een extra impuls te geven. Naast een advies over de huurprijs en promotionele activiteiten, denken we proactief mee over de juridische huurvoorwaarden en voeren de onderhandeling met potentiële huurders.

De makelaar voor verhuur van uw kantoorpand

Graag helpen we u bij de verhuur van uw kantoor. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.