WINKELPAND VERHUUR | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Winkelruimte verhuren

U wilt winkelruimte verhuren. De locatie van uw winkel is ons uitgangspunt. Vanuit een retailgedachte gaat de bedrijfsmakelaar van VSR op zoek naar een passende huurder. De Eindhovense vastgoedmarkt zit verweven in ons DNA en kent geen geheimen. We weten van de hoed en de rand als het gaat om de match tussen potentiele huurders en de locatie van uw winkelruimte in de regio Eindhoven. Daarbij vertrouwen we op ons eigen regionale en landelijke netwerk én gaan actief op zoek naar nieuwe kansen.

Uw winkel verhuren?

Als u winkelruimte verhuurt, wilt u kwaliteit en zekerheid. De bedrijfsmakelaar van VSR geeft advies over de huurvoorwaarden zoals een marktconforme huurprijs, casco opleveren of de huidige inrichting toch behouden en eventuele acties die u kunt ondernemen om de verhuurbaarheid een positieve impuls te geven. Ervaring leert dat een nieuwe huurder vaak kiest voor een volledig eigen inrichting. Dan zijn goede afspraken met de vertrekkende huurder onderdeel van een succesvolle zoektocht naar de nieuwe huurder van uw winkelruimte.

Winkelcentrum verhuren

Het zijn juist de complexe(re) vragen die ons uitdagen. De verhuur van een winkelcentrum of (gedeelte van) een winkelcomplex, betekent een extra grote uitdaging in een tijd dat veel winkeliers ervoor kiezen om alleen online verder te gaan. Het vraagt meer kennis, eigen inbreng, ervaring en creativiteit. De makelaars van VSR staan in direct contact met de ketenbedrijven en retailers in Nederland. Wij weten in welke gebieden zij naar winkelruimte zoeken. Vanuit een overkoepelende visie stellen we een zorgvuldig gekozen mix van huurders aan u voor.

VSR bedrijfsmakelaars voor de verhuur van uw winkelpand

Na een uitgebreide screening, leggen we geschikte huurders aan u voor. Uiteraard vergezeld door een duidelijk advies. We ontzorgen, zijn discreet en onderhandelen met tact. We begrijpen namelijk dat er verschillende partijen zijn die ieder hun eigen belangen hebben, zeker bij de verhuur van meerdere winkelruimtes op één locatie. Zo brengen we verhuurder en huurder van de winkelruimte bij elkaar. Want een stabiele huurder, dat geeft u rust. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de toegankelijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.