ZAKELIJK VASTGOED VERHUREN? VSR MAKELAARS IS UW VASTGOEDPARTNER

Verhuur van zakelijk vastgoed

Bij de verhuur van een bedrijfspand, winkelruimte of kantoor is het belangrijk om te denken in kansen. Wilt u zakelijk vastgoed verhuren, dan verwacht u natuurlijk een marktconforme huurprijs. Toch wegen bij verhuur van zakelijk vastgoed de huurvoorwaarden ook zwaar. U kiest immers voor een lange termijn relatie met uw huurder. Daarnaast behaalt u een hoger rendement door gunstige afspraken, bijvoorbeeld over de oplevering van uw bedrijfspand na het einde van de huurperiode.

Bedrijfsonroerend goed verhuren

De vastgoedmakelaars van VSR screenen de kwaliteit van toekomstige huurders van uw bedrijfsonroerend goed (BOG). Wij vertrouwen daarbij op tools die kredietwaardigheid meten én op onze mensenkennis. Zo analyseren we met wie met wie u zaken doet. Want u bent gebaat bij huurders die voldoen aan de voorwaarden van goed huurderschap.

Verhuren van bedrijfshuisvesting

Voor de toekomstige huurder telt de presentatie van uw zakelijk vastgoed. Een bedrijfspand, winkelruimte of kantoor moet aansluiten op de wensen van de nieuwe huurder. Ook toekomstige investeringen zijn van invloed. Daarom geeft de makelaar van VSR een essentieel advies met antwoord op vragen als: Hoe is de staat van uw bedrijfshuisvesting? En komt opknappen de verhuurbaarheid ten goede? Uw bedrijfsmakelaar weegt alle criteria en zoekt naar de meest gunstige voorwaarden voor de verhuur van uw bedrijfshuisvesting. Zo komen we tot een match tussen uw voorwaarden en de huisvestingscriteria van de huurder.

Bedrijfsmakelaar voor verhuur van zakelijk vastgoed

De zakelijke vastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Ons netwerk, onze ervaring en knowhow vertalen zich naar het hoogste rendement voor vastgoedeigenaren. We denken mee over de beste positionering, presentatie en huurvoorwaarden voor de verhuur van uw bedrijfspand, winkelruimte of kantoor. We overleggen over grotere promotionele activiteiten of liever een discrete zoektocht. Natuurlijk maken we vooraf duidelijke afspraken over uw verwachtingen en de investering. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

BEDRIJFSPAND

WINKELPAND

KANTOORPAND

INDUSTRIEGROND

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.