BEDRIJFSPAND VERKOPEN | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Bedrijfsruimte verkopen

Het verkopen van uw bedrijfsruimte gaat niet over lange termijn relaties. Het is een eenmalige, zakelijke transactie. Daarmee lijkt het misschien een eenvoudiger proces. Toch kent het verkoopproces van een bedrijfsruimte vele uitdagingen. De bedrijfsmakelaar van VSR legt de focus op een zorgvuldige afweging van de juridische, fiscale en commerciële voorwaarden. Zodat u kunt vertrouwen op een optimale opbrengst.

 

Bedrijfspand verkopen

Gaat het om de verkoop van een restaurant, shop in shop, hotel, tandartspraktijk, showroom of garagebedrijf? En ligt de bedrijfsruimte langs een drukke weg of in een buitengebied? Het type bedrijfsruimte en de locatie zijn belangrijke uitgangspunten voor een slimme verkoopstrategie. De bedrijfsmakelaars van VSR zijn geboren en getogen in de regio Eindhoven. Zij hebben een groot netwerk en weten hoe u uw bedrijfsruimte het beste presenteert op de lokale, regionale, landelijke en zelfs internationale markt.

 

De makelaar voor verkoop van uw bedrijfsruimte

Onze liefde voor zakelijk vastgoed combineren we met een ijzersterke verkoopstrategie. Daarbij staan uw belangen voorop. We adviseren over de juiste waardebepaling, presentatie en verkoopvoorwaarden. We screenen potentiële kopers, voeren onderhandelingen en ondersteunen bij een financieel plan. Zo zorgen we ervoor dat we uw bedrijfspand sneller verkopen met een betere opbrengst. Natuurlijk maken we vooraf duidelijke afspraken over uw verwachtingen en de investering. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.