INDUSTRIEGROND VERKOOP | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Verkoop bedrijfsgrond
De meeste eigenaren van bedrijfsgrond leggen de verkoop ervan graag in handen van een goede bedrijfsmakelaar. De makelaars van VSR kennen de kansen en uitdagingen van de markt. Want zeker in de regio Eindhoven is de verkoop van bedrijfsgrond meer dan kennis. Onze vastgoedmakelaars houden van hun vak, het zit verweven in het DNA van ons familiebedrijf. Daarnaast gebruiken we onze juridische, bouwkundige en logistieke kennis bij het visualiseren van mogelijkheden voor potentiële kopers. Zo spreken we de juiste doelgroep aan en durven we ons vast te bijten in een goede match.

Verkoop logistieke industriegrond
Regio Eindhoven is een prachtig vestigingsgebied met volop kansen voor regionale, nationale en internationale groei. Eindhoven is ook de stad waar het hart van onze bedrijfsmakelaars sneller van klopt. Vraag het ze eens en let op de extra twinkeling in hun ogen. Dan weet u meteen waarom de verkoop van uw logistieke industriegrond in goede handen is bij VSR makelaars.

Verkoop bedrijfskavel

Bij de verkoop van uw bedrijfskavel is logistiek allesbepalend. De locatie, grootte van uw kavel, bereikbaarheid en het bestemmingsplan hebben invloed. Daardoor is het daadwerkelijke aantal potentiële kopers beperkt. Logisch natuurlijk, want de mogelijkheden die uw bedrijfskavel biedt, moeten naadloos aansluiten op de wensen van de nieuwe eigenaar. De vastgoedmakelaars van VSR filteren de doelgroep op betrouwbare kopers, we ondersteunen op de juiste momenten en geven gericht advies gedurende de verkoop van uw bedrijfskavel.

VSR bedrijfsmakelaars voor de verkoop van uw bedrijfsgrond

Onze effectieve verkoopstrategie is gericht op de optimalisatie van uw opbrengst. Bij VSR bedrijfsmakelaars starten we daarom altijd met een goed gesprek. Samen verkennen we de mogelijkheden voor de verkoop van uw bedrijfsgrond. Vanuit onze expertise nemen we zaken die lastig voor u zijn uit handen. Uiteraard houdt u de regie en maken we heldere afspraken. We vertellen u graag meer over onze meerwaarde bij de verkoop van bedrijfsgrond, logistieke industriegrond of een bedrijfskavel. Maak een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.