BEDRIJFSPAND VERKOPEN | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Kantoor verkopen
Voordat u kiest voor de verkoop van uw kantoorpand, heeft u al veel stappen gezet. De keuze om een kantoorpand te verkopen, start met een verandering in uw bedrijfsactiviteiten. Uw onderneming groeit, krimpt of verandert van richting, zodat de verkoop van uw kantoor noodzakelijk is. Vaak heeft u al rondgekeken naar nieuwe kantoorruimte. Of heeft u deze al gevonden?

 

Uw kantoorpanden verkopen

Onze ervaring is dat de meeste mensen de verkoop van een kantoorpand een lastig proces vinden. Er komt meer bij kijken dan vooraf bedacht. Want wat is een marktconforme vraagprijs? Hoe maakt u het kantoorpand verkoop klaar? Aan welke juridische en fiscale regels moet u voldoen? En hoeveel water doet u bij de wijn tijdens de onderhandelingen?

 

Verkoop van uw kantoorpand

De verkoop van een kantoorpand betekent veel regelwerk terwijl u misschien al met één been in uw nieuwe kantoorruimte staat. De vastgoedmakelaars van VSR zijn thuis in de verkoop van kantoorpanden in de regio Eindhoven. Zodat u kunt vertrouwen op de beste verkoopstrategie. Onze kennis is overgedragen van generatie op generatie. Dat verzekert u van een betrouwbare en stabiele relatie met uitstekend inzicht in de zakelijke vastgoedmarkt.

 

VSR bedrijfsmakelaars voor de verkoop van uw kantoorpand

Dankzij onze unieke aanpak zorgen wij voor een maximale opbrengst. Vanaf de waardebepaling, via (discrete) promotie naar verkoop van uw kantoorpand. Zodat u precies weet waar u aan toe bent als u kiest voor de bedrijfsmakelaars van VSR. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag over onze toegevoegde waarde. Maak een afspraak.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.