WINKELPAND VERKOPEN | VSR MAKELAARS REGIO EINDHOVEN

Verkoop winkelruimte

Voor de verkoop van uw winkelruimte is de locatie uitgangspunt. De locatie bepaalt namelijk voor welke bedrijfsactiviteiten de winkelruimte gebruikt kan worden. De vastgoedmakelaars van VSR kijken door een retailbril naar potentiële kopers. Zo zien we kansen die anderen ontgaan. Daarnaast zijn de bewegingen van de Eindhovense vastgoedmarkt voor ons al 25 jaar bekend terrein. Zodat u kunt vertrouwen op een verkoopstrategie met meerwaarde.

 

Uw winkel verkopen?

Inlevingsvermogen, tussen de regels door luisteren en begrijpen wat uw wensen echt zijn. Die eigenschappen zorgen voor een succesvolle verkoop van uw winkel door de bedrijfsmakelaars van VSR. We geven advies over een marktconforme verkoopprijs, presentatie, doelgroep en eventuele acties die u kunt ondernemen om de verkoop een positieve impuls te geven. Want uiteindelijk gaat het ons om de optimalisatie van uw opbrengst.

 

Winkelpanden verkopen

Wij houden van een uitdaging! In een tijd dat veel winkeliers ervoor kiezen om online verder te gaan, vraagt de verkoop van winkelpanden flink wat kennis, eigen inbreng, ervaring en creativiteit. Dankzij een eigen (succesvolle) strategie mogen we geregeld dergelijke transacties uitvoeren. Daarbij bouwen we op ons eigen netwerk én gaan actief op zoek naar nieuwe kansen.

 

VSR bedrijfsmakelaars voor de verkoop van uw winkelpand

Na een uitgebreide (financiële) screening, leggen we de potentiële kopers aan u voor. Uiteraard vergezeld door een duidelijk advies. We ontzorgen, zijn discreet en onderhandelen met tact. U mag vertrouwen op onze kennis en kunde. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de toegankelijke benadering van VSR makelaars.

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.