ZAKELIJK VASTGOED VERKOPEN? VSR MAKELAARS IS UW VASTGOEDPARTNER

Zakelijk vastgoed verkopen

De verkoop van uw bedrijfspand, winkelruimte, kantoorpand of industriegrond is geen sinecure. Het vraagt een realistisch beeld van de markt en inzicht in de kansen die het vastgoed biedt. Want wilt u zakelijk vastgoed verkopen, dan is een de optimalisatie van uw opbrengst het belangrijkste doel. Naast de zoektocht naar een koper, zijn er meer stappen te zetten op weg naar een succesvolle verkoop. Denk aan juridische voorwaarden, promotionele activiteiten en natuurlijk de onderhandelingen zelf.

Bedrijfsonroerend goed verkopen

De vastgoedmakelaars van VSR zijn betrokken. Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen. We brengen koper en verkopen samen en ondernemen actie om het verkooptraject vlot te trekken. Dat start bij het screenen van de kwaliteit van potentiële kopers van uw bedrijfsonroerend goed (BOG). We vertrouwen daarbij op tools die de kredietwaardigheid meten én we gebruiken onze mensenkennis. Zo achterhalen we exact met wie u zakendoet. Want u bent gebaat bij een koper die zijn afspraken nakomt.

Verkopen van bedrijfshuisvesting

Voor de verkoop van bedrijfshuisvesting telt de presentatie en positionering van uw zakelijk vastgoed. Een bedrijfspand, winkelruimte, kantoorpand of industriegrond moet aansluiten bij de wensen van de koper. We helpen u met een onderbouwd antwoord op vragen als: Wat is een marktconforme verkoopprijs? Hoe triggeren we potentiële kopers? Zijn er alternatieve gebruiksmogelijkheden? En komt opknappen de verkoop ten goede? Zo komen we tot het beste advies om uw bedrijfshuisvesting in de markt te zetten.

Bedrijfsmakelaar voor verkoop van bedrijfshuisvesting

Ons netwerk, onze ervaring en knowhow vertalen zich naar het hoogste rendement voor vastgoedeigenaren. We weten welke voorwaarden leiden tot een weloverwogen besluit. Want elk type bedrijfshuisvesting is verkoopbaar als je de juiste combinatie maakt tussen pand, locatie en presentatie. Dat is onze meerwaarde. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

BEDRIJFSPAND

WINKELPAND

KANTOORPAND

INDUSTRIEGROND

CONTACT

VSR Makelaars
Parklaan 85 | Postbus 6223 | 5600 HE Eindhoven
040 244 40 40 | info@vsrmakelaars.nl

CONTACT

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de persoonlijke benadering van VSR makelaars.

U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.